Konuyu Gezen Kullanıcı(lar): 1 Guest(s)
Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flavin
06-03-2008, 10:57 PM
Flavin
[Resim: 2860_1204625521.jpg]
Grup,Gaziantep'de 2007 yılının kasım ayında çalışmalarına başladı.Gubun yola çıkışı daha öncede sivas'ta paranoya grubunun vokal i olan rohat'ın okul sonrası Gaziantep'e dönmesiyle başlamış oldu.İlk olarak grubun bass gitaristi nizamettin le tanıştı daha sonra gruba electro gitarist okan ve en son olarakta davulcu Tolga katıldı.Grubun amacı öncelikle bulunduğu şehir ve daha sonrada tüm Türkiye de gerek tarzı gerek yaptığı çalışmalarla kendinden söz ettirmek.Kurulduğu günden bu yana yenilik arayışları içerisinde olan grup her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmek için çalışmalarına devam etmektedir.Türleri; Hardcore, Nu Metal

Repertuarları :

Chevelle-The clincher
Chevelle-Comfortable lair
Chevelle-Forfeit
Limp bizkit-Behind blue eyes
metallica-Sanitarium
Hayko cepkin-Bertaraf et
Kurban-Yine
Blur-song2
Nirvana-rape me
Deftones-bored
Deftones-my own summer
FLaVİN-Nefes
FLaVİN-Zor
FLaVİN-Kararsız

http://flavin.rockmekan.com/index.htm
http://www.myspace.com/flavinn

Not:Bu grubun demolarını merak eden benden alabilir : )
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
06-04-2008, 02:22 PM
RE: Flavin
Senden almak yerine rapide upload etsen biz direk indirsek olmaz miIcon_question

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
06-07-2008, 12:55 AM
Cvp: Flavin
myspace den dinlemek mümkün zaten.. : )

[Resim: judas_780x90.gif]
09-04-2008, 10:02 PM (En son düzenleme: 09-04-2008 10:03 PM Kağıttan__Gemi.)
Cvp: Flavin
Vaaay ceren yine şaşırttı beni Icon_smile

arkadaşlar bu grup benim ilk grubum (= vay be hoşuma gitti bak şimdi duygulandım :P
Vaaay ceren yine şaşırttı beni Icon_smile

arkadaşlar bu grup benim ilk grubum (= vay be hoşuma gitti bak şimdi duygulandım :P
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Mesaj Önizleme 

Foruma Git:

Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB Telif Hakkı © 2002-2009 MyBB Group Tema Tasarımı MyBBTema - Texasli

TR Dizin